UFC

Srpski borac strašnim nokautom izborio UFC ugovor i oduševio Whitea: "On je ubojica"

Foto: Instagram (Uroš Medić)

VOJVOĐANIN Uroš Medić u noći je s utorka na srijedu sudjelovao na turniru UFC Dana White Contender Series, koji gazda UFC-a organizira kako bi pronašao nove talente kojima kasnije daje ugovor s najjačom MMA organizacijom.

Medić je brutalnim nokautom sredio Mikeyja Gonzaleza i prilično oduševio Whitea. Pobjednički je bio lijevi kroše popraćen udarcem nogom u tijelo nakon kojeg je Gonzalez poljubio tlo.

"Bio je zvijezda večeri. Pustio sam videosnimke pobjednika i on je bio nadmoćno pobjednik, te je postao želja fanova da dobije ugovor u UFC-u. On je jebeno na mojoj valnoj duljini. Volim takve klince. Ubojica je. Udara rukama, nogama, kažnjava te ako ga pokušaš ugušiti. Volim apsolutno sve oko tog dečka."

Kasnije su porazgovarali u svlačionici.

"Sad smo se vidjeli i rekao mi je: 'Spreman sam boriti se kad god me budeš trebao.' Rekao sam mu: 'Pazi, mali, što želiš.' A on mi je odgovorio: 'Stavi moj broj na brzo biranje.' Taj tip je sjajan. Obožavam ga."

Medić ima 27 godina i dolazi iz Novog Sada. Na trećoj godini fakulteta odselio se u SAD, u Aljasku, gdje se pridružio timu Anchorage BJJ. Trenutačno je na omjeru 5:0.

 

Pročitajte više