Srpski komentator: Baja Mali Knindža pjevao igračima na SP-u. Normalno da smo propali

Screenshot: Youtube

RADE BOGDANOVIĆ, bivši nogometaš Željezničara, Atletico Madrida, Werdera i reprezentacije Jugoslavije, izaziva veliku pažnju kao stručni analitičar srpske državne televizije RTS. Tijekom Svjetskog prvenstva je u emisiji Biser pustinje intrigirao komentarima. Srbija sada priča o Bogdanovićevom objašnjenju debakla reprezentacije na SP-u. 

"Kada odete na Svjetsko prvenstvo citirajući turbofolk pjevačicu i kad vas tamo zabavlja Baja Mali Knindža 200 metara od hotela, a u hotel još dolaze razni ljudi i navijači, vi nemate koncentraciju! A ja sve vrijeme govorim da su posvećenost i disciplina najbitnije za veliki uspjeh", rekao je Bogdanović te se osvrnuo na nevjerojatni preobražaj izbornika Srbije u Kataru.

Naravno, na gore: "Dragan Stojković Piksi je bio neprepoznatljiv. Razlog tome je što su pred SP montirali izbore u nogometnom savezu, a to nije normalno. Onda se dogodi da je Stojković na SP-u bio potpuno drugi čovjek."

Srbija je u Katar otišla nakon sjajno odrađenih kvalifikacija, puna odličnih igrača i pod impresivnim vodstvom legende Dragana Stojkovića Piksija. Međutim, u Kataru je reprezentacija koju su smatrali dark horseom SP-a bila jedno od najvećih razočarenja, a izbornik izgubljen. Skupinu s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom završila je na zadnjem mjestu i sa samo jednim bodom.

Pročitajte više