Srpski mediji bijesni na napadača Juventusa: "Ukrao je gol Vlahoviću"

Screenshot: Twitter

DUŠAN VLAHOVIĆ, mladi (22) srpski golgeter, u siječnju je postao četvrti najskuplji nogometaš u povijesti Juventusa. Velikan ga je doveo iz Fiorentine uz odštetu od 81.5 milijuna eura. Nakon što je toliko plaćen, Vlahović je pod strahovitim pritiskom navijača i medija da mora zabijati. Presing mu zabija i trener Allegri, koji ga često javno proziva i kada postigne gol, a kamoli kad mu to ne uspije.

Vlahović je zato u 15. utakmici sezone burno slavio kada je mislio da je zabio osmi gol i to u ključnom meču, kod Benfice za 1:1 i održavanje nade u prolazak skupine Lige prvaka. Međutim, ubrzo je doživio dva šoka, i to od sunarodnjaka i od suigrača. Prvo mu je sudac Srđan Jovanović poništio gol zbog ofsajda. Zatim ga je nakon konzultacija s VAR-om ipak priznao, ali je onda UEFA gol pripisala Moiseu Keanu, Vlahovićevom suigraču u napadu Juventusa.

Činilo se da je gol iz drugog pokušaja zabio Vlahović, ali se ipak piše Keanu, koji je na nekoliko milimetara od izglednog prelaska lopte preko crte potvrdio gol i tako ga uzeo Vlahoviću. Srpski mediji svi u naslovima pišu da mu ga je "ukrao". Bez obzira na to tko je zabio za Juventus, on je na kraju izgubio 4:3 te je tako ispao iz Lige prvaka. 

 

 

 

Pročitajte više