Srpski mediji: Epska pljačka! Krvnici, imate li oči?

Foto: Profimedia

NJEMAČKA je pobijedila Srbiju 83:77 u finalu Svjetskog prvenstva. Srpski mediji na udarnim mjestima u naslovima ističu da je njihova reprezentacija izgubila zbog sudačkog navijanja za Nijemce. 

"Brutalno smo pokradeni. Kako igrati protiv Nijemaca i sudaca?"

"Srbija brutalno pokradena u situaciji kada se lomilo finale!", piše Telegraf. "Srbija je morala igrati protiv Nijemaca i sudaca", tvrdi Blic. Srpski mediji ogorčeni su na, kako tvrde, pristranost sudaca za Njemačku u finalu SP-a.

"Pri rezultatu 55:53 na sredini treće četvrtine viđena je jedna krajnje sumnjiva situacija. Aleksa Avramović je bez faula zaustavio Dennisa Schrödera, zalijepio mu rampu, dok je playmaker Njemačke nakon toga rukom, a potom i nogom udario našeg igrača.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SITUACIJU

 

"Suci bez stida i srama"

Nakon pregledane snimke, meksički sudac Omar Bermudez bez imalo stida i srama potvrdio je odluku", tvrdi Telegraf. Taj portal izvještaj s utakmice je naslovio: "Njemačka uz pomoć sudaca uzela Srbiji zlato". Blicu je naslov: "Vi ste naši heroji! Hrabra Srbija pala u paklu Manile. Nijemci i suci su bili prejaki, ali ovi Orlovi zaslužuju naklon do poda!"

"Epska pljačka krvnika bez očiju"

Kurir donosi naslove "Srbija brutalno opljačkana u finalu Mundobasketa! Heroji, ponosni smo na vas! Sramni suci odlučili tko će biti prvak svijeta!" i "Epska pljačka u Manilli! Pogledajte što rade ovi krvnici. Imaju li ovi ljudi oči ili ne žele vidjeti?" 

Pročitajte više