HRVATSKA REPREZENTACIJA

Novi adut hrvatske reprezentacije: Ostvario mi se san

Foto: Frank Hoermann/AP Images/Guliver

NA POPISU igrača koje je izbornik hrvatske reprezentacija Zlatko Dalić objavio u ponedjeljak našao se i Josip Stanišić, desni branič njemačkog prvaka Bayerna.

Novo ime u reprezentaciji pozvano je na kvalifikacijske oglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine, a Hrvatska će ih igrati protiv Cipra (8. listopada) i Slovačke (11. listopada).

"Sretan sam i ponosan, velika je čast dobiti poziv izbornika hrvatske A reprezentacije. Ostvario mi se san jer sam oduvijek želio igrati za Hrvatsku", rekao je Stanišić pred prvi dolazak u krug seniorske reprezentacije.

"Od prvog treninga maksimalno ću se zalagati kako bih opravdao ukazano povjerenje, a nadam se da će Hrvatska u ove dvije utakmice ostvariti maksimalan učinak i napraviti još jedan korak prema plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Katar", dodao je.

Stanišić je ove sezone skrenuo na sebe pozornost izborivši se za status prvotimca u redovima bavarskog giganta. Nastupio je u pet ligaških utakmica, odigrao susret u tamošnjem superkupu, a i nastupio u Ligi prvaka protiv Barcelone.

Pročitajte više