Stanojević više nije trener Partizana

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ više nije trener Partizana. Odlučila je tako uprava kluba koja to mora potvrditi na današnjem sastanku Upravnog odbora.

Kako navodi Press, uprava se na ovaj potez nije odlučila zbog ispadanja iz Europe od irskog Shamrocka već zbog nediscipline, nepoštivanja kluba i neodmjerenih izjava. Stanojević je najmlađi trener u povijesti Partizana koji je u 16 mjeseci osvojio dva prvenstva, kup i izborio plasman u skupinu Lige prvaka u kojoj momčad nije osvojila bod.

No, kap koja je prelila čašu bila su Stanojevićeve izjave nakon što ih je iz Europa lige eliminirao Shamrock. Trener Partizana tada je napao predsjednika Dragana Đurića zamjerivši mu loše transfere i stanje unutar kluba te neizravno kazao da predsjednik navija za Zvezdu.

Odluci o smjeni usprotivio se sportski direktor Mladen Krstajić koji je poručio da u tom slučaju i on odlazi.

"Ekipa danas putuje u Caligari na prijateljsku utakmicu. Ili ćemo u tom avionu biti Aleksandar Stanojević kao trener i ja ili neće biti nijedan od nas dvojice. Ako smijenite trenera, imate moju ostavku", rekao je Krstajić članovima UO, a posebno se usprotivio ideji da novi trener bude Zoran Milinković.

Pročitajte više