rukomet

Stevanović u Indexovom studiju: Teško je reći da sve ovo ima smisla

Foto: Screenshot

HRVATSKA rukometna reprezentacija u Pick Areni u Szegedu slavila je protiv Ukrajine 38:25. Prolazak ne ovisi samo o pobjedi nego i o raspletu utakmice Francuske i Srbije koja se igra od 20:30.

Hrvatska ima nekoliko kombinacija u kojima može proći, ali i ispasti iz skupine, a sve će biti jasnije nakon utakmice Francuske i Srbije. Kako je Hrvatska igrala, što treba popraviti i kakvi su joj izgledi do kraja prvenstva, u Indexovom Studiju govorili su bivši hrvatski reprezentativac Ivan Stevanović i voditelj Zvonko Alač. Emisiju ste mogli pratiti na YouTubeu i Facebooku. Drugi Indexov stručni komentator Jakov Gojun pozvan je u reprezentaciju zbog problema s koronom i ozljedama.

"Jakov Gojun se još sinoć uputio za Szeged kako bi hrvatskoj pomogao, vidjeli smo njegovu dobru partiju", rekao je Stevanović pa se osvrnuo na igru Hrvatske protiv Ukrajine: "Teške su to utakmice jer svi očekuju da pobijediš protivnika koji je već jednom nogom otišao kući. Dobro je što smo razigrali neke igrače, imamo tri dana pauze, čekamo ozbiljnije protivnike."

Hrvatska prolazi ako Srbija ne pobijedi Francusku... "Ta šansa je jako mala. Vratio im se Nenadić, ali očekujem da im se Francuska revanšira za dva poraza u kvalifikacijama", izjavio je Stevanović pa se osvrnuo na probleme većine reprezentacija s koronom.

"Teško je reći da ovakvo prvenstvo ima smisla. Nemoguće je funkcionirati u ovim uvjetima. Imamo neke reprezentacije koje nemaju zaraženih, drugi imaju... Jedni se testiraju PCR-om, drugi brzim testovima pa imaju manje zaraženih..."

Pročitajte više