Steven Gerrard Izraelcima: U subotu ću biti vaš najveći navijač

STEVEN GERRARD, kapetan Liverpoola i veznjak engleske reprezentacije, dao je izjavu za izraelski dnevni list Maariv u kojoj je Izraelcima poručio kako će u subotu protiv Rusije biti njihov najvatreniji navijač.

"U subotu ću biti najveći navijač izraelske reprezentacije protiv Rusije. Držat ću palčeve za vašu reprezentaciju i pomolit se da ne izgube od Rusije, jer, bilo koji ishod osim pobjede Rusije bio bi sjajan rezultat za Englesku."

"Imamo pravo na nadu, jer Izrael ima odličan učinak na domaćem terenu, pogotovo protiv najjačih suparnika. Naravno, za nas nije dobro što ovisimo o Izraelu, a ne o nama samima, ali, situacija je takva kakva je. Ukoliko se ne plasiramo na Europsko prvenstvo, te će biti veliko razočaranje za sve nas, a posebno za naše fantastične navijače. Oni to nisu zaslužili!"

Na Gerrardovu žalost, Izraelcima će nedostajati njegov suigrač u Liverpoolu Yossi Benayoun, najbolji igrač izraelske reprezentacije, koji je ozlijeđen. Privremeni kapetan Gordog Albiona, u odsutnosti Johna Terryja, nije niti spomenuo mogućnost da Makedonija pobijedi Hrvatsku, što bi, također, Englezima ostavilo nadu da se mogu kvalificirati na EURO.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više