Steven Gerrard postaje izbornik?

Foto: EPA

STEVEN GERRARD pregovara s Poljskim nogometnim savezom oko preuzimanja njihove reprezentacije, objavio je dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano. "Čeka se njegova konačna odluka", napisao je Romano i dodao kako će Poljaci nastaviti pregovore s Gerrardom.

Podsjetimo, Poljski nogometni savez (PZPN) krajem prosinca objavio je da neće obnoviti ugovor s izbornikom Czeslawom Michniewiczom nakon ispadanja reprezentacije u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru. "Nakon detaljne analize svih informacija, PZPN je odlučio Michniewiczu ne produljiti ugovor koji istječe krajem godine", pisalo je u priopćenju PZPN-a.

Gerrard je nakon odlične igračke karijere, koju je proveo u Liverpoolu, 2017. godine započeo trenersku. Vodio je mlađe momčadi Liverpoola te Glasgow Rangers i Aston Villu u kojoj je dobio otkaz u listopadu prošle godine.

Bjelica se spominjao kao mogući izbornik Poljske

Kao mogući novi izbornik Poljske spominje se i Nenad Bjelica, bivši trener Dinama i Osijeka, koji je u toj zemlji radio od 2016. do 2018. godine kao trener Lecha. Ime hrvatskog trenera neko vrijeme se spominje u poljskim medijima.

Bjelica je dospio u prvi plan nakon što je bivši poljski izbornik, a danas potpredsjednik UEFA-e Zbigniew Boniek na Twitteru objavio poljsku zastavu i dva slova "NB". Poljaci su to protumačili kao da je Nenad Bjelica, čiji su to inicijali, glavni kandidat za poljsku klupu.

 

Pročitajte više