STIGAO BESPLATNO, A ODLAZI ZA ŠEST MILIJUNA EURA? Hajduk blizu najboljeg transfera u povijesti

Foto: Miranda Cikotić/Pixsell

ANTE ERCEG mogao bi u 2018. godini HNL zamijeniti američkim MLS-om. Naime, iz SAD-a je stigla ponuda za najboljeg igrača Hajduka.
 
Seattle Sounders, klub koji se natječe u zapadnoj konferenciji MLS-a, ponudio je šest milijuna eura, a o ponudi će se raspravljati početkom siječnja, doznaje Slobodna Dalmacija.
 
I ta cifra od šest milijuna eura samo je ponuda klubu za transfer napadača, a o primanjima bi se Erceg tek naknadno dogovarao s Amerikancima.
 
Trener Seattlea nekoliko puta slao je skaute na Poljud kako bi gledali 28-godišnjeg ofenzivca, a oni su bili oduševljeni viđenim. Ove sezone zabio je 12 golova uz šest asistencija, a prošle sezone imao je učinak od 13 golova i devet asistencija. U Hajduk je bivši igrač Splita stigao kao slobodan igrač 2016. godine iz Balikesirspora. 
 
Hajduk je za njega ranije imao ponudu Brondbyja od milijun eura. Ako ode za šest milijuna eura, Erceg će postati treći najskuplji igrač u povijesti Hajduka nakon Nikole Vlašića (10 milijuna eura) i Nikole Kalinića (sedam milijuna eura), ali i najbolji posao splitskog kluba s obzirom na to da je poznato da je stigao besplatno i da rijetko igrači u njegovim godinama odlaze za toliki novac. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Hajduk, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: NK Hajduk

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više