Transferi

Stigla prva ponuda u Manchester United za nezadovoljnog igrača

Foto: EPA

ANTHONY MARTIAL želi napustiti Manchester United nakon sedam godina. Iz Uniteda su potvrdili da su spremni pustiti francuskog napadača ako stigne ponuda koja će zadovoljiti apetite vodstva kluba.

Martial je pod ugovorom za United još dvije i pol godine, a mjesečno zarađuje oko milijun eura. Nezadovoljan je minutažom i spreman je otići i na posudbu.

"Dugo smo razgovarali, objasnio mi je da želi promjenu. Mogu to shvatiti, ali važno je sagledati i situaciju u kojoj se klub nalazi. U vremenima koronavirusa smo, imamo tri natjecanja u kojima nastupamo s velikim ambicijama i želimo biti uspješni koliko možemo i zato ne možemo gledati samo interes igrača, već i kluba. Koliko znam, nismo dobili ponudu za njega i on u ovom trenutku ostaje", rekao je prije dva dana menadžer Uniteda Ralf Rangnick.

I danas je odmah stigla prva ponuda. Sky Sports javlja da je Sevilla kontaktirala United i poslala ponudu da dovede Martiala na posudbu do kraja sezone. Ta ponuda ne uključuje opciju otkupa ugovora. Još se čeka Unitedov odgovor.

Za United je Martial skupio 268 utakmica od dolaska iz Monaca, a u njima je zabio 78 golova i podijelio 50 asistencija.

Pročitajte više