Štimac bez razloga održao bukvicu Scoriji

TRENER Hajduka Igor Štimac osjetio se prozvanim održati bukvicu treneru Rijeke, Elvisu Scoriji, i to, pazite ovo, jer Scoria u HTV-ovoj emisiji HNL nije želio komentirati pobjedu Hajduka u Varaždinu!

Kako prenosi Novi list, Štimac je zaprijetio Scoriji da pripazi na svoje ponašanje kad ga sljedeći put netko u HTV-ovoj emisiji o HNL-u zamoli da komentira neku od Hajdukovih utakmica. Naime, Štimac se naljutio što Scoria nije obasuo Hajdukovu pobjedu hvalospjevima, nego je samo kazao kako ne želi komentirati susret Hajduka i Varteksa.

Pri tome je Štimac podsjetio Scoriju da bi i njemu jednog dana mogla pripasti čast vođenja Hajduka, ali Štimčev pokušaj provokacije ipak nije prošao kod Scorije, koji je hladno otklonio mogućnost bilo kakvih tenzija.

"Ne znam u čemu je Štimčev problem? Nisam želio komentirati utakmicu upravo zbog toga da bih izbjegao podizanje tenzija uoči naših međusobnih ogleda." - mirno je pojasnio Scoria u razgovoru na Novi list.

Nadamo se Štimac neće nastaviti lekcije svojim kolegama, naročito uzme li se u obzir da je tek nedavno po prvi put u životu sjeo na trenersku klupu, pa malo skromnosti i obzirnosti nipošto ne bi škodilo.

Pročitajte više