Štimac: Nadam se da će Split pomagati Hajduku, koliko Bandić pomaže Dinamu

IGOR ŠTIMAC posljednjih dana ne može proći Splitom bez pozdrava i čestitaka sa svih strana. Naravno, razlog je dovođenje bivšeg Dinamovog kapetana u Hajduk.

U intervjuu za Vjesnik Štimac je rekao kako je ovo njegov najveći uspjeh na mjestu sportskog direktora, te da je pitanje hoće li ikada imati priliku napraviti nešto slično.

"Sve što se događalo u Splitu doživljavam kao veliku satisfakciju za svoj rad. Ni do sada nisam radio ništa privatno, već samo za napredak Hajduka." - komentirao je Štimac dodajući kako je Hajduk s Nikom jači nego što je bio u jesenskom dijelu prvenstva.

"Niko je proizvod koji moramo oploditi. Uostalom, tiskali smo više od tisuću dresova s njegovim imenom. Mi Niku nismo doveli samo za tri utakmice. On će ovdje igrati barem godinu i pol dana, nadamo se do Svjetskog prvenstva u Njemačkoj". - rekao je Štimac. 

Sportski direktor Hajduka na kraju je rekao kako bi Grad i Županija sada trebali više pomoći Hajduku, "baš koliko zagrebački dogradonačelnik Bandić pomaže Dinamu".

"Valjda su se uvjerili u nedjelju što Hajduk predstavlja" - zaključio je Štimac.

Pročitajte više