Štimac: Niko bi nam dobro došao, makar na pola sezone

NIKO KRANJČAR u Hajduku? Iako se čini nemoguće, Igor Štimac izjavio je kako ne bi bilo loše da bivši Dinamov kapetan dio svoje nogometne karijere provede u splitskom Hajduku, no prvo treba vidjeti kakve je uvjete postavio Dinamo, te ima li Niko kakvih ponuda iz inozemstva, piše Večernji list dodajući kako su Nikin menadžer Pokrovac i Hajduk u vrlo dobrim odnosima.

Štimac je za Večernji list komentirao kako ne bi bilo loše da Niko dođe u Hajduk, barem na pola sezone, a slično razmišlja i predsjednik Hajduka Branko Grgić.

Bivši Dinamov kapetan danas je izjavio kako je strašno ako je istina sve ono što je Mamić rekao o njemu, te da ne može vjerovati da ga nitko iz kuba nije obavijestio o odluci da ga stave na transfer-listu.

“Kako ne bih bio pogođen, odmalena sam dinamovac, zaljubljen sam u modru boju. I uvijek sam mislio da će moj rastanak s klubom biti prijateljski, ali nisam mislio da će doći tako brzo.” - izjavio je Kranjčar za Večernji dodajući kako će negdje igrati, te da ne namjerava šest mjeseci samo trenirati i čekati transfer.

Pročitajte više