Štimac otputovao u Milano po Stipu Pletikosu

SPORTSKI direktor Hajduka Igor Štimac otputovao je u talijanski grad Milano u kojem će Inter igrati uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv ukrajinskog Šahtara, za koji (ne)igra bivši vratar Hajduka Stipe Pletikosa.

Prema pisanju Sportskih novosti, Štimac u Milanu namjerava razgovarati s predsjednikom Šahtara Rinatom Ahmetovim s kojim će pokušati dogovoriti detalje oko prelaska Pletikose u Hajduk.

Da bi zaista i prešao u splitski klub Pletikosa je rekao kako je spreman odreći se čak 450.000 dolara premije koliko mu pripada po trenutno važećem ugovoru s ukrajinskim klubom.

Rasplet oko situacije s Pletikosom očekuje se do kraja ovog tjedna, a aktualni trener kluba Ćiro Blažević rekao je za Sportske novosti kako će već danas iz Hajduka doći novost poput bombe. Ćiro, naravno nije želio reći o čemu se radi, međutim, vjerojatno je riječ o Pletikosi.

Dodajmo tome da je Igor Štimac bliskim klupskim suradnicima, kako pišu Sportske novosti, navodno rekao da se "ne vraća bez Pletikose".

Predsjednik Branko Grgić je potvrdio da se vode ozbiljni pregovori oko dovođenja Pletikose, te je dodao da će Hajduk do kraja ljetnog prijelaznog roka 31. kolovoza, dovesti neka pojačanja, o kojima je zasad ipak prerano govoriti.

Pročitajte više