Štimac: Pudar je pun pogodak

IGOR ŠTIMAC, član Uprave Hajduka, za Index je kazao kako je Pudar zaslužio biti trenerom Hajduka te da misli kako će to i dokazati.

"Pudar je svoju kvalitetu dokazao u proteklih deset godina kontinuiranim radom i rezultatima koje je postizao trenirajući klubove diljem Dalmacije. Gdje god je bio polučio je dobar rezultat što sugerira da je njegov izbor za trenera Hajduka pun pogodak." - rekao je Štimac.

Na upit vjeruje li da će Ante Rukavina pod Pudarovom palicom proigrati, Štimac je odgovorio kako se to očekuje jer je Rukavina kad je igrao u Šibeniku bio odličan. "Ne mogu za to kriviti Vulića, jer nisam bio s momčadi, pa ne znam zašto je Rukavina lošiji u Hajduku. Splet okolnosti bio je takav" - smatra štimac.

"Teško je očekivati da će Pudar do kraja ove sezone napraviti nekakav veliki pomak u momčadi. Nije on pripremao momčad i provodio svoje ideje u njihovu igru. Bitno je da izdrži do kraja prvenstva u osiguravanju europskog plasmana a ona možemo očekivati daljnje pomake i bolje rezultate" - govori Štimac o očekivanjima.

A.H.
Foto: Index/Mape

Pročitajte više