Stipe Miočić najavio meč protiv Cormiera: "Bit će to vatromet i jedva čekam borbu"

Foto: Instagram

STIPE MIOČIĆ i Daniel Cormier 7. srpnja borit će se za naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji. Oba borca gostovala su na FOX televiziji, a s njima je razgovarao Jon Anik, koji je Miočića upitao zbog čega je pristao na borbu s obzirom na to da Cormier u toj borbi može dobiti puno više od njega. Odgovor je bio u pravom Stipinom stilu.
 
''Ovo je borba, boriti se zabavno, ja se volim boriti. Nema drugog razloga zašto sam prihvatio ovu borbu. Jako dobro ćemo se zabaviti 7. srpnja, on želi nešto što je trenutno kod mene, no neće dobiti”, kratko je rekao UFC-ov teškaški prvak, da bi odmah nakon njega na isto pitanje odgovorio Cormier.
 
''Želim biti prvak u dvije divizije, želim biti tip koji će otići u povijest, a koji je bolji način za to nego pobijediti tipa kao što je Stipe Miočić. To svakako neće biti lagan posao, većina boraca ne bi niti razmišljala prihvatiti to što sam ja prihvatio. No, ni ja ne bih to napravio da nisam uvjeren da mogu pobijediti. Vidim sebe kao borca kojem će sudac podići ruku i radim sve moguće u pripremama da to osiguram'', objasnio je DC svoje motive.
 
Miočić su još pitali je li Cormier najbolji hrvač s kojim se do sada susreo te su ga zamolili da kratko najavi borbu.
 
''Naravno, on je fantastičan hrvač i nevjerojatno atletičan borac. Već dugo je tu i borio se protiv svakoga, borio se protiv teškaša i pobjeđivao ih. To je borac koji nikome nije lagan protivnik i bit će sjajno 7. srpnja. Očekuje se vatromet, a ja sam nestrpljiv i ne mogu dočekati borbu.''
 

Pročitajte više