Stiže Barca: Unproforac iz Konavala zna oca igrača Valencije koji je dobar s Guardiolinim bratom

ŠTELU za dolazak Barcelone na Hajdukov 100. rođendan sljedeće godine ne bi smislio ni Mate Lončar; Vlaho Macan, nekadašnji igrač Hajduka, Splita, Zagreba, vinkovačkog Dinama, Malage i Racing Santandera, nakon završetka karijere ostao je živjeti u Španjolskoj i sada se predstavlja kao ključni čovjek za uveličanje velike fešte, a Barca inače na ovakve priredbe ne dolazi za manje od 2 milijuna eura honorara.

"U Split stižemo sljedeći tjedan", rekao je Macan u ime agencije MediaPro i za Večernji list objasnio kako se ne zna hoće li uspjeti doći točno na dan utakmice Hajduka i Dinama, jer isti dan uzvrat četvrtfinala LP-a igraju Barcelona i Arsenal.

Kako se Macan ubacio u ovu priču i koja je njegova, tj. Hajdukova veza? Njegov prijatelj i nekadašnji suigrač Mata Rodriguez (čiji sin igra u Valenciji) je prijatelj obitelji Barcelonina trenera Guardiole i eto Barce u Splitu na Veliku Gospu 2011.!

Macan uvjerava kako ovaj plan nije daleko od realizacije jer Barcelona želi proširiti svoj utjecaj i marketinšku prisutnost i na ovim prostorima, a zbog toga što bi se vrijeme igranja prilagodilo terminu prije početka španjolskog prvenstva, navodno bi došle glavne zvijezde Barce.

Tako bi se utakmica odigrala oko 15. kolovoza, a ne u veljači, kada je Hajdukov rođendan, govori Macan kojem ovo ne bi bio prvi put da djeluje kao "časnik za vezu" između hrvatske i španjolske strane; ovaj Konavljanin je za vrijeme rata bio prevoditelj mirovnim snagama UN-a na području Hercegovine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.