Što Hazarda čeka u mirovini? "Uživanje uz obitelj, prijatelje i pivo"

Foto: Profimedia

EDEN HAZARD sa samo 32 godine objavio je kraj igračke karijere nekoliko mjeseci nakon što mu je istekao četverogodišnji ugovor s Real Madridom. U seniorskoj karijeri igrao je pet godina za Lille i sedam za Chelsea, a za belgijsku reprezentaciju nakupio je 126 nastupa i postigao 33 gola.

Hazard se od nacionalne momčadi oprostio nakon Svjetskog prvenstva u Kataru krajem prošle godine, a u dokumentarcu Believe o belgijskoj reprezentaciji, čiji su isječci objavljeni prošlog mjeseca, dao je naslutiti da je blizu i potpuni kraj igračke karijere. 

Sve je rekao u dokumentarcu

Dokumentarac prati svakodnevni život četvorice belgijskih reprezentativaca, među kojima i Hazarda. U isječcima je prikazana njegova izjava: "Malo-pomalo, vrijeme je za uživanje u životu uz obitelj, prijatelje i poneko pivo."

S Belgijom je Hazard osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 2018., a zadnji reprezentativni nastup bio mu je u Kataru, kada je igrao tri minute u remiju s Hrvatskom (0:0) u grupnoj fazi, kojim je Belgija ispala s turnira. U klupskoj karijeri osvojio je francusku ligu te englesku i španjolsku po dvaput, a najveći trofej mu je Liga prvaka s Realom 2022.

Pročitajte više