LIGE PETICE

Što se događa s Balotellijem?

Foto: EPA-EFE

MARIO BALOTELLI i njegov klub Brescia, čini se, nisu u najboljim odnosima. Nakon što je kontroverzni napadač demantirao takve priče prošlog tjedna ubrzo nakon toga nije trenirao sa suigračima već odvojeno s članovima stručnog stožera, na dijelu terena inače rezerviranog za igrače mlađih kategorija.

Trener Brescie Diego Lopez vodio je regularan trening s ostalim igračima na drugom kraju terena. Takva situacija se nastavila u sljedećih nekoliko dana, ali jučer Balotellija nije bilo u klupskim prostorijama, a kamoli na terenu.

La Gazzetta Dello Sport poslala je upit Bresciji kako bi se situacija pokušala raščistiti. Jedini komentar koji su dobili je taj da klub nema komentara na situaciju.

Balotelli će u kolovozu napuniti 30 godina i unatoč tome što mu ugovor s Bresciom traje do 2022., Gazzetta piše kako je vjerojatno da će napustiti klub nakon ove sezone.

Brescia je posljednjeplasirana momčad Serie A sa samo 16 bodova u 25 utakmica. Nije poznato točno kako su počeli problemi između Balotellija i Brescie.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više