Što se događa s Gattusom? Mafija mu pali automobile i prijeti, on je u smrtnom strahu

Foto: EPA

PREMA pisanju talijanskog Il Messaggera, Gennaro Gattuso proživljava veliku dramu. 46-godišnji trener trenutno je na čelu Marseillea i vodi veliku borbu da klub ugura u dio tablice koji jamči europska natjecanja, ali pravi problemi su nastali u njegovoj domovini Italiji.

Tamo je njegova obitelj prijavila policiji da im 'Ndrangheta, zloglasna kalabrijska mafija, prijeti smrću te Gattuso želi iseliti obitelj iz Italije. Sve je počelo kada je Gattusov otac s još jednim članom obitelji planirao postavljanje fotopanela na obiteljskom imanju, a za taj projekt je dobio oko 80 tisuća dolara. Za to je saznala mafija te ga je pokušala kamatariti i zahtijevala da im plati tri tisuće eura za zaštitu.

U međuvremenu su povukli nekoliko poteza da zastraše slavnog bivšeg nogometaša pa su tako dvaput zapalili automobil njegove kćeri i demolirali kuću njegove sestre. Gattuso je posustao i prije mjesec dana platio im traženu cifru, ali sada se boji za život svoje obitelji i polaže nadu u policiju, koja je prema zadnjim navodima uhitila dva osumnjičenika.

Pročitajte više