"Što su HSV-ovi rukometaši radili po zagrebačkim noćnim klubovima?"

OPTUŽBE da je Zagreb potkupio ruski sudački par Černega i Poladenko i na krilima njihovog pristranog suđenja došao do pobjede protiv HSV, očekivano nisu dobro "legle" glavnom menadžeru Zagrebaša Zoranu Gopcu.

>HSV: Zagreb je kupio suce!

"Nemam pojma uopće tko je taj lik i je li bio sinoć na utakmici", ironično je komentirao optužbe predsjednika HSV-a Andreasa Rudolpha u razgovoru za Index.

"Taj čovjek ne zna niti kako se zove"

"Jedino mjerilo je utakmica. Ona se može gledati koliko god hoće i tamo se sve vidi. Taj čovjek ne zna niti kako se zove. Misli da se sve može kupiti parama, ako može momčad i igrače, da može i sve ostalo. Taj gospodin je očito naviknuo da može sve kupiti novcem pa je naletio na problem. Nikada neće, niti ne može kupiti dostojanstvo. To je moj komentar", grmio je Gobac koji do našeg poziva nije niti znao kako je u njemačkim medijima u prvi plan stavljeno "pristrano" suđenje kojim je Zagreb došao do prve pozicije na tablici.

Nijemci su kao argumente koji dokazuju pristranost naveli veliki nesrazmjer isključenja i sedmeraca koji je išao na ruku hrvatskom prvaku, a Rudolph je sinoćnju utakmicu u Ledenoj dvorani nazvao "klasičnom" krađom.

"A što da kaže čovjek na ovo. To je sramota. Nemojte me više niti pitati ništa. Gade mi se takvi komentari i ti idioti. Pa mi smo pobijedili i Portland i Flensburg i Hamburg", revoltirano je komentirao Gobac.

HSV-ovi rukometaši dvije noći u People'su?

Zagrebov menadžer je ponudio temu kojom bi se zapravo trebali pozabaviti njemački mediji, ali i supruge i vodstvo njemačkih rukometaša koji su uoči i poslije utakmice vrijeme upražnjavali u zagrebačkom noćnom klubu People's na Radničkoj cesti.

"Je li normalno da igrači noć prije utakmice i noć poslije utakmice provedu u noćnom klubu. Tko ih je tamo čuvao, ako ih je policija trebala čuvati na putu do dvorane kako pišu. Pa neka svojim suprugama i čelnicima objasne što su radili u noćnim provodima nekoliko sati prije utakmice", otkrila je za Index Zagrebova siva eminencija.

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više