Esport

Što transfer Cristiana Ronalda znači za novu FIFA-u?

Screenshot: FIFA 18

CRISTIANO Ronaldo u dresu Real Madrida nalazi se na gotovo svim vizualnima za FIFA-u 19 koja bi službeno trebala izaći 28. rujna. Trailer, naslovnica kao i neki modovi u igri usko su vezani s Ronaldom u Realu, a nakon transfera u Juventus sve će se to morati promijeniti svega dva mjeseca prije izlaska igre. 

>Ovo je FIFA 19: Potvrđena Liga prvaka i datum izlaska nove igre

>Za igranje nove FIFA-e nećete trebati novu konzolu

Prelazak Ronalda u Juventus imat će velikog utjecaja na FIFA-u 19. Što se tiče videa i naslovnica igara EA Sports ne bi trebao imati previše problema promijeniti dres ili u najgorem slučaju igrača. Sportske igre to često rade i nije ništa neobično. Moguće je da FIFA dobije i novi najavni trailer, ali fokus je ove godine ionako na povratku Lige prvaka i Europa lige u FIFA serijal. Međutim, morat će se promijeniti i neke stvari u igri. 

The Journey je iznimno popularan mod za jednog igrača koji se pojavio u posljednje dvije igre. Vodeći život protagonista Alexa Huntera u FIFA-i 18 igrat ćete protiv Reala i zamijeniti dres s Cristianom Ronaldom. Kasnije ćete mu se pridružiti u klubu i zajedno osvojiti Ligu prvaka. Pitanje je kako će EA Sports riješiti taj problem. Vjerojatno u suradnji s Juventusom koji puno pažnje upravo pridodaje novim oblicima marketinga i mlađoj publici. 

 

Pročitajte više