Stojić prisilio McLeisha da ponudi novi ugovor Prši?

NE SAMO da napadač Glasgow Rangersa Dado Pršo neće otići iz kluba, nego će mu uprava s Ibroxa ponuditi poseban ugovor kojim će mu biti osigurana dodatna godina igranja za škotski klub, a osim toga, mjesečni prihod će mu porasti za 20 posto.

Ovu informaciju pod naslovom "Pršo spreman produžiti ugovor s Rangersima" na svojim Internet stranicama donosi sportski magazin Jadran Sport čiji autor teksta Damir Jovanović, tvrdi da je Pršin menadžer Ranko Stojić, izjavama kako su za Dadu zainteresirani engleski klubovi, prisilio Alexa McLeisha na produženje ugovora.

Jovanović doduše navodi Stojićevu izjavu u kojoj on tvrdi da je Dado i njegova obitelj zadovoljna u Glasgowu te da nema govora o odlasku iz Škotske, međutim, bez konkretnih dokaza tvrdi da je Stojić namjerno europskim novinarima širio vijest o interesima koje su iskazali engleski klubovi.

Oni su, prema Jovanovićevom shvaćanju Stojićevih izjava, bili spremni platiti Pršine usluge u puno većem iznosu od onog koji najbolji hrvatski napadač trenutno inkasira u Škotskoj.

"Čudno je to kako će neki menadžeri učiniti bilo što ne bi li povećali vrijednost svojih igrača s ciljem da osiguraju dodatne količine novca na svojim računima", konstatira Jovanović te dodaje da je iz Škotske javljeno kako će Pršo potpisati ugovor kojim jamči godinu dana lojalnosti Rangersima, a koji će mu vjerojatno donijeti i 20 posto veći dohodak od onog koji je dosad zarađivao.

"Žalosno je da je uprava kluba bila prisiljena poduzeti takav potez, iako vjerujem da bi ionako učinili nešto slično jer je Pršo, s 21 golom u 30 susreta, ostavio veliki trag u Glasgowu" - zaključuje Jovanović.

Pročitajte više