Stoper Marseillea usporedio novog trenera s Tudorom

Foto: EPA

GENNARO GATTUSO pokušat će vratiti Marseille u borbu za vrh ljestvice nakon što je ta momčad uzela devet bodova iz prvih šest kola u francuskom prvenstvu. Talijanski stručnjak preuzeo je Marseille nakon otkazivanja suradnje Marcelinu, koji je na klupi trajao tek tri mjeseca.

Marcelino je bio nasljednik Igora Tudora, a pojedini francuski mediji pisali su da bi se moglo dogoditi i da se Tudor vrati u klub s kojim se razišao na kraju prošle sezone. Marseille se ipak odlučio za drugu opciju, a stoper momčadi Leonardo Balerdi tvrdi da su Gattusov i Tudorov stil slični.

Balerdi: Gattuso voli imati loptu, a to je i nama važno

"Dogodilo se nekoliko promjena u klubu, u rosteru momčadi i po pitanju trenerskog osoblja. Bili smo zbunjeni, nismo igrali kao prije. Gattusov stil igre sličan je stilu Tudorove igre. On je trener koji voli posjed lopte, a to je i nama važno. U posljednje vrijeme nismo tako igrali", rekao je Balerdi i dodao:

"Treninzi su puni intenziteta, on od nas traži da se žrtvujemo na terenu, daje sve što ima i želi da mi napravimo isto. Želi da budemo obitelj. To može biti samo dobro."

Pročitajte više