euro 2020

Strahonja: Pepeu možete dati crveni karton naslijepo, i kad ne vidite prekršaj

Screenshot: HRT

BELGIJA je s 1:0 pobijedila Portugal u osmini finala Europskog prvenstva pogotkom Thorgana Hazarda i prošla u četvrtfinale gdje je čeka Italija.

Jedan od najslabijih na ovom susretu bio je sudac Felix Brych koji je primio kritike sa svih strana, od stručnjaka do komentara na društvenim mrežama. Njega je pokudio i Mario Strahonja u studiju HRT-a.

"Brych uopće danas nije bio u utakmici. Na Lukakuu nije sudio čisti žuti karton kad je povlačen, potpuno je izgubio utakmicu. Nakon toga imate situaciju kad je pustio prednost pa Palhinhi dodijelio žuti karton. To je trebao biti drugi žuti i crveni karton", rekao je Strahonja pa dodao:

"Da je Brych dodijelio žuti karton kod prvog prekršaja, kod ovog ne bi ni smio dati prednost. Nije poštivao i nije zaštitio igrače. Onaj prekršaj Pepea... kad i ne vidite što je napravio, a igrači su se okupili oko njega, možete mu dati crveni karton naslijepo. Brych mu daje žuti karton, a Pepe mu se nakon toga još nasmije. Mislim da će UEFA biti jako nezadovoljna njegovim nastupom danas."

 

Pročitajte više