Strašna obiteljska tragedija meksičkog reprezentativca

Foto: Profimedia

MEKSIČKI nogometaš AEK-a Rodolfo Pizarro, poznat i kao strijelac prvoga gola u povijesti Intera iz Miamija, doživio je strašnu obiteljsku tragediju prilikom provale u stan njegove ujne Elizabeth Thomas Gonzalez u gradu Madero. Nju su provalnici udavili u vlastitom domu, a zatim pretukli njenog muža i propucali Pizarrovu majku.

Meksički mediji javljaju kako je policijska istraga pokazala da su nadzorne kamere snimile neovlašten ulaz više osoba u dom Pizarrove ujne. Prema dijelu tamošnjih medija, radi se o njenim bolničarima, koje su zatekli njen muž i sestra, koji su došli jer su se zabrinuli nakon što im se nije javljala. Provalnici su tada pretukli muža, a Pizarrovu majku dvaput pogodili iz pištolja, ali, na sreću, oboje su izvan životne opasnosti.

Pizarro je, dakako, dobio slobodne dane od AEK-a kako bi uslijed tragedije otputovao kući u Meksiko. U AEK je stigao prošlog ljeta iz Inter Miamija, u kojem je po dolasku Lionela Messija postao višak. Ofenzivni veznjak s 38 nastupa za reprezentaciju ima 29 godina, ove je sezone 19 puta zaigrao za AEK u svim natjecanjima, uglavnom ulazeći s klupe, te ubilježio jednu asistenciju, bez ijednoga gola.

Pročitajte više