MESSI & SUAREZ

Suarez: Messi, volim te

Foto: Getty Images/Guliver Image

LIONEL MESSI napao je jučer Barcelonu zbog načina na koji su se riješili Luisa Suareza.

Urugvajac je želio ostati u klubu, ali ga je navodno šokirao razgovor s Ronaldom Koemanom koji mu je rekao da na njega ne računa. Suarez je imao ponudu Atletica, ali ga Barca isprva nije željela pustiti u redove jednog od rivala, što je razbjesnilo Urugvajca. Zaprijetio je da će objaviti tajne mailove koje mu je Barcelona poslala da bi se klub na kraju smekšao i pustio ga u Atletico.

Jedan od razloga zbog kojih je Messi u kolovozu želio otići iz Barcelone bio je način odnosa prema njegovom velikom prijatelju Suarezu, a nakon što je Urugvajac otišao u Atletico Messi je na Instagramu kritizirao upravu.

Oštro kritizirao upravu

''Zaslužili ste otkaz zbog svega što predstavljate. Luis je jedan od najvećih igrača u povijesti kluba koji je napravio velike stvari i za klub i individualno. Nije zaslužio da ga ovako potjerate. Ipak, istina je ta da me u Barceloni više ništa ne iznenađuje'', napisao je Argentinac, a onda se obratio prijatelju Suarezu:

''Ulazeći danas u svlačionicu očekivao sam uobičajenu svakodnevicu, ali ostao sam iznenađen. Neizmjerno teško će biti ne viđati te dan za danom, kako na treninzima tako i na terenu. Silno ćeš nam nedostajati. Zajedno u momčadi smo proveli mnogo godina, bili na nebrojeno zajedničkih večera i upoznali mnoge ljude. Mnogo stvari smo proživjeli koje nikada neću zaboraviti. Bit će čudno vidjeti te u drugom dresu, a još teže suočiti se s tobom na suprotnim stranama. Zaslužio si oproštaj koji nalikuje legendi kluba. Želim ti sve najbolje u novom izazovu. Volim te puno. Vidimo se uskoro, prijatelju.''

U komentarima Messijeve objave javili su se Carles Puyol, Neymar, Dani Alves i još neki bivši Barcini igrači koji su ga podržali i komentirali da je nevjerojatno kako Barcelona posluje. Nešto kasnije javio se i sam Suarez koji se zahvalio Messiju na biranim riječima.

Ti si broj 1

"Hvala ti prijatelju i na ovim riječima i na svemu što ti jesi i što si bio uz mene i moju obitelj od prvog dana. Uvijek ću ti biti zahvalan kao čovjeku, duhovitom i sentimentalnom, jer te svi znaju samo kao nogometaša. Nikad nemoj zaboraviti ono što sam ti rekao, a to je da nastaviš uživati i dokazivati svima da si broj 1. I nemoj dopustiti ovim brojevima dva, tri ili četiri (ljudima u klubu, op.a.) da te sputavaju. Puno te volim i još više ćeš mi nedostajati", napisao je Urugvajac.

Pročitajte više