Suarez: Poslao sam Didulici SMS, šokiran sam nakon svega!

"UISTINU sam šokiran nakon svega. Didulica je odbio prvu loptu nakon mog neuspješnog pokušaja i tu sam vidio mogućnost da dođem do nje prije njega. Na kraju se više nisam mogao zaustaviti", izjavio je urugvajski napadač Luis Suarez, koji je Didulicu koljenom pogodio točno u čeljust.

> Nesretni Didulica prošao s lakšim potresom mozga

"Moja namjera svakako nije bila ozlijediti ga. Dokopao sam se nekako broja njegova mobitela i poslao mu SMS-poruku poželivši mu što skoriji oporavak", dodao je.

Ajaxov je Urugvajac u 65. minuti derbi dvoboja 32. kola nizozemskog prvenstva "Panenkom" pokušao prevariti Didulicu s bijele točke. Golman gostujućeg sastava obranio je udarac, ali nije iz prve uspio zaustaviti loptu.

Dok ju je hvatao u lijevom rukom neoprezno je na njega startao izvođač Suarez te ga koljenom pogodio u glavu. Didulici je na travnjaku pomoć pružana punih desetak minuta i u prvo se vrijeme strahovalo od najgorega. S terena je u kola hitne pomoći iznesen na nosilima. Temeljite su pretrage u amsterdamskoj bolnici pokazale da se radi samo o lakšem potresu mozga, te je Didulica pušten na kućnu njegu. Zasad nije poznato koliko koliko će mu vremena trebati da bi se vratio treninzima.

Ujesen 2006. godine Didulica je teško ozlijedio nakon što ga je loptom u glavu pogodio veznjak PSV-a hrvatskih korijena Jason Culina. Trebao je više od godinu i pol dana pauze da bi se vratio u kadar momčadi.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više