Subašić i Pašalić remizirali kod St. Etiennea

Foto: Hina

U SUSRETU 26. kola francuskog prvenstva St Etienne i Monaco su u borbi za drugo mjesto odigrali 1-1, a za goste su nastupili hrvatski nogometaši Danijel Subašić i Mario Pašalić.

St Etienne je u važnom dvoboju poveo u 57. minuti golom Bayala Salla. Domaćin je sve do završnice imao pobjedu u rukama, no u 84. minuti je izjednačio Vagner Love. Danijel Subašić je branio za Monaco, dok je Mario Pašalić igrao do 67. minute kada je zamijenjen.

GOOOOAL Sall M. GOAl - St Etienne 1-0 Monaco... by alex-percec
Love V. Goal - St Etienne 1 - 1 Monaco - 14-02... by edward-gashi
Lyon je uvjerljivom pobjedom protiv Caena (4-1) nastavio uspon na ljestvici. 'Lavovi' su sada četvrti i u igri su za plasman u Ligu prvaka. Golove za Lyon zabili su Samuel Umtiti (8), Alexandre Lacazette (16), Maxwell Cornet (45) i Corentin Tolisso (83), dok je strijelac za Caen bio Andy Delort (58).                                                                 

Paris St Germain vodi na ljestvici sa 70 bodova, Monaco je drugi sa 46 bodova, dok je St Etienne na trećem mjestu sa 40 bodova. Slijede Lyon, Nica i Nantes sa po 39 bodova. Posljednje dvije pozicije koje vode u niži rang natjecanja drže Toulouse (21) i Troyes (14).

Pročitajte više