Abramovič poručio "Posebnom": Ne pobijediš li Dinamo i Stoke, bivši si!

Foto: Hina

PRIJE 36 godina Chelsea je ispao iz prve lige, a tada su nakon prvih 11 kola imali identičan skor iz ove sezone. Momčad Josea Mourinha u 11 odigranih kola Premiershipa izgubila je čak šest puta i to im je najgori start još od onda.

Chelsea je trenutačno 15. sa svega 11 bodova, istina, ne nalazi se u zoni ispadanja, ali kako igraju ove sezone, ni taj scenarij nije nemoguć.
 
Međutim, postoji drastična razlika između Chelseaja prije 36 godina i ove momčadi danas. Onda je momčad sa Stamford Bridgea bila tek prosječan ligaš, daleko  od statusa ''velike petorke'' engleskog nogometa i tada ispadanje u niži rang nije bila neka senzacija. Ove sezone Chelsea brani titulu prvaka države i situaciju u kojoj se danas nalazi momčad Josea Mourinha prije samo nekoliko mjeseci nitko normalan nije mogao predvidjeti.
 
Jose Mourinho na otočkim kladionicama glavni je favorit za trenera koji će prvi dobiti otkaz, no kako pišu engleski mediji Roman Abramovič još uvijek nije izgubio strpljenje s arogantnim Portugalcem koje je ove sezone definitivno izgubio etiketu koju je sam sebi okačio – ''Special One''.
 
Ćudljivi Rus odugovlači s otkazom jer bi u tom slučaju Portugalcu morao isplatiti golemu odštetu, no, ne pobijedi li Chelsea u sljedeće dvije utakmice, domaću protiv kijevskog Dinama u Ligi prvaka te na gostovanju kod Stoke Cityja u domaćem prvenstvu, Mourinho je bivši, piše Sun.
 

Pročitajte više