HRVATSKI NOGOMETAŠI

Šuker pružio utočište najgorem izborniku Hrvatske u povijesti

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER, formalni predsjednik HNS-a, poslao je svom indijskom kolegi Prafulu Patelu pismo u kojem ga obavještava da je na usluzi reprezentaciji te zemlje za organizaciju priprema i utakmica u Hrvatskoj.

Indija, koju vodi Igor Štimac, najneuspješniji izbornik Hrvatske od neovisnosti, prethodno je od Hrvatske zatražila pomoć kako bi se u "izbjeglištvu", zbog pandemije koronavirusa u Indiji, za završne kvalifikacijske utakmice za SP 2022. pripremala u našoj zemlji.

Spomenute utakmice su u listopadu i studenom, a prije njih će, kako javljaju indijski mediji, Štimčeva selekcija uživati u gostoprimstvu i organizacijskim sposobnostima HNS-a. Indijska reprezentacija nada se da bi do tada mogla biti ukinuta zabrana putovanja iz Indije, kao i zabrana putovanja unutar indijskih država.

Indija, 108. reprezentacija svijeta, pod Štimcem je u pet kvalifikacijskih utakmica za SP osvojila samo tri boda i postigla tek tri gola te nema šanse otići na SP. Tri preostale utakmice, protiv Katara, Bangladeša i Afganistana, igra kako bi izborila što bolju poziciju u kvalifikacijama za Azijski kup, koji se održava 2023. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više