Šuker želi sliku s Putinom: "Rusija je u blagoj prednosti"

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, najavio je četvrtfinalni okršaj između Rusije i Hrvatske (subota, 20 sati) u razgovoru za ruski Sport Express.

"Mi imamo sjajnu mladu generaciju stvorenu našim radom. Puno vremena i novca smo posvetiti razvoju mladih igrača, tražimo ih širom države. Pa 95 posto današnje reprezentacije je stvoreno u hrvatskim klubovima i to je pokazatelj da ćemo i na sljedeća dva svjetska prvenstva imati odličnu momčad", rekao je Šuker i osvrnuo se na predstojeću utakmicu.  

"Mi imamo snažnu momčad, ali vjerujem da je Rusija u maloj prednosti. Rusi se odlično brane, uigrani su i imat će ogromnu podršku navijača, a to puno znači."

Nahvalio je organizaciju prvenstva.

"Bio sam u nekoliko gradova i mogu svima reći da su pogriješili kada su pričali da Rusi ovo neće dobro organizirati. Uživamo u Rusiji, osjećamo se kao kod kuće."

Da se vidi s Vladimirom Putinom, što bi mu rekao?

"Prvo, naravno da bih to volio, a drugo... Zahvalio bih mu na organizaciji sjajnog natjecanja, na smještaju. I ponosan bih bio kada bih dobio fotografiju s gospodinom predsjednikom."

Pročitajte više