Makljaža na treningu HSV-a: Agresivni Boateng išamarao "Svađu"

NAKON 26 godina posta nogometaši HSV-a vrlo su blizu naslovu osvajanja njemačkih prvaka. Umjesto idile, na treningu su se u utorak posvadili Albert Streit i Jerome Boateng.

Dvojica su se suigrača zakačila nakon jednog duela, najprije verbalnim uvredama. Nakon toga jedan je drugoga uhvatio za vrat, te je 20-godišnji Boateng konačno otvorenim dlanom pljusnuo 28-godišnjeg suigrača po licu.

Tek tada, nakon žestoke intervencije trenera Martina Jola, dvojica su se izgrednika smirila.

"Boateng je pretjerao, te sam ga zbog toga poslao pod tuševe ", izjavio je trener Olićeve i Petrićeve momčadi, dok je sportski direktor Dietmar Beiersdorfer dodao:

"To je normalno. Događa se tri, četiri puta godišnje. Važno je samo da su dvojica igrača koji se sukobe na sljedećoj utakmici spremni ponovno 'poginuti' jedan za drugoga".

Trener Jol objavio je da će sve završiti tako da će Boateng uplatiti nešto novca u klupsku blagajnu, odgojnih mjera i discipline radi.

Mladi njemački reprezentativac ganskih korijena vjerojatno je nervozan jer je u nedjeljnom derbiju (2:1 pobjeda HSV-a u Leverkusenu) zaslužio crveni karton.

Streit, čije prezime na njemačkom znači "svađa", smirivao je strasti nakon svega.

"To je sada iza nas. Ne želim o tome govoriti", zaključio je Streit. 

M.Š./Totalsport
Foto: Bild.de

Pročitajte više