Sukob u NBA doigravanju: Centar Milwaukeeja preko cijelog terena jurio Litavca

Screenshot (Youtube)

UTAKMICU Toronta i Milwaukeeja (118:93) u NBA doigravanju u kojem Toronto vodi 3-2 obilježio je sukob igrača. 
 
Naime, incident se dogodio u drugom dijelu treće četvrtine kada je Torontov centar Jonas Valančiunas blokirao Grega Monroea, ali ga zatim i srušio na parket. Centar Milwaukeeja to mu nije oprostio, već ga je jurio preko cijelog terena kako bi se s njim obračunao. 
 
Osvetu je dočekao nakon što njegov suigrač prekršajem zaustavio Valančiunas... Monroe je prvo odgurnuo suigrača, a zatim krenuo u obračun s Litavcem.
 

Golden State Warriorsi su se plasirali u drugi krug doigravanja Zapadne konferencije nakon što su sinoć sa 128:103 svladali Portland Trail Blazerse i stigli do četvrte pobjede u seriji, Atlanta Hawksa su sinoćnjom pobjedom od 111:101 nad Washington Wizardsima izjednačili na 2-2 u seriji u doigravanju Istočne konferencije NBA.
 
Atlanti je pobjedu donio Dennis Schroder koji je zabio 18 koševa, a u zadnjim minutama susreta je zabio dvije trice i dva koša. Paul Millsap je dodao 19 koševa.
 
Kod Washingtona najbolji je bio Bradley Beal sa 32 pogotka, dok je John Wall ubacio 22 uz 10 asistencija.
 
Bojan Bogdanović je odigrao solidnu utakmicu u porazu Washingtona, u 17 minuta je zabio 13 koševa (šut 5/9, trice 2/4) i tome dodao tri skoka i jednu ukradenu loptu.

 

Pročitajte više