Sulejmani otkrio zašto nikada nije zaboravio Maksimir

Foto: EPA-EFE

DINAMO večeras u Maksimiru od 21 sat brani 1:1 iz prve utakmice play-offa Lige prvaka protiv Young Boysa i na mali korak je do ulaska u skupine elitnog natjecanja.

Bjeličina momčad je u prvoj utakmici u Bernu dobro prošla, ali istovremeno može i žaliti da nije već tamo riješila pitanje prolaska. Dinamo je opasno živio u prvom poluvremenu, ali nakon što je izjednačio u drugom je bio puno opasniji i imao je dvije velike prilike za vodstvo.

"Nije to najbolji rezultat za nas. Dobro smo igrali i bili jako opasni, osobito u prvih pola sata, ali sličnu utakmicu očekujem i u Maksimiru. Bit će dobro, uzbudljivo, prava utakmica", rekao je jedan od najboljih igrača švicarskog prvaka Miralem Sulejmani koji je Dinamu zabio svoj jedini gol u Ligi prvaka.

Bilo je to početkom studenog u Amsterdamu kad je Ajax pobijedio Dinamo 4:0. Na Maksimiru je zadnji i jedini put igrao par tjedana prije te utakmice, također s Ajaxom. Bilo je 2:0 za Nizozemce.

"Tu utakmicu neću nikad zaboraviti jer mi se dva dana ranije rodio sin, tako da me vežu lijepe uspomene za Zagreb. Dinamo je velik klub sa strašno jakom navijačkom podrškom i sigurno je da tamo nije lako igrati. Bit će vruće kao i na cijelom Balkanu u ovo doba godine, ali ja vjerujem u našu momčad i siguran sam da ćemo ući u Ligu prvaka. To je naša misija", dodao je Sulejmani.

Pročitajte više