TRANSFERI

Sun: Mandžukić ima idealnog partnera. Ime mu je Marcus Rashford

Foto: EPA

MARCUS RASHFORD proigrao je pred kraj godine te se pokazao kao prava napadačka opcija za Manchester United. Pokazao se toliko dobrim da United ozbiljno razmišlja da ubrza pregovore s Mandžukićem, piše Sun.

Napadač Uniteda priprema se za Euro 2020. na koje s Engleskom odlazi kao prvi favorit za naslov, a u posljednjih pet utakmica pokazao je da je pronašao i formu za velika natjecanja.

Postigao je pet pogodaka i pomogao Unitedu da se popne do šestog mjesta na tablici. Sada se već u Manchesteru sanja i o Ligi prvaka.

Čeka Mandžukića

Uspio je Rashford i ono puno važnije, nametnuo se kao prva napadačka opcija i kao čovjek koji može donijeti golove bez obzira na kojoj poziciji u napadu igrao.

Upravo zato novinari Suna zaključuju kako je Rashford idealan partner za Marija Mandžukića. Kada bi dobio igrača poput Mandžukića na poziciji centarfora, navode Englezi, bio bi to idealan par. 

"Rashford se prometnuo u glavnog igrača Oleovog Uniteda, uspio je postati čovjek oko kojeg će se u budućnosti graditi momčad. Sada mu samo nedostaje netko u napadu ili na poziciji ofenzivnog veznog s kim bi mogao surađivati. Lingaard i Grenwood to nisu, ali Mandžukić bi trebao biti", zaključuje Sun.

Pročitajte više