SUPERČETVRTAK Hajduk i Dinamo na HTV-u, PSV - Osijek na HNTV-u

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

HRT je napokon, barem na jedan dan, opravdao golemu pretplatu koju svakog mjeseca plaćamo nacionalnoj televiziji. Nakon što su godinama propuštali prenositi razna važna sportska događanja, na Prisavlju će nam ovog ljeta barem omogućiti gledanje utakmica svih naših klubova u izravnom prijenosu.

Uobičajeno, utakmica 3. pretkola između Rijeke i Salzburga bit će u izravnom prijenosu na 2. programu, u srijedu od 18.45 sati. No prava zabava počinje u četvrtak, kad svoje europske utakmice 3. pretkola Europske lige igraju Dinamo, Hajduk i Osijek.

Osječani u 19 sati gostuju na teškom terenu u Eindhovenu protiv PSV-a, a ta utakmica bit će u prijenosu HNTV-a koji drži Hrvatski nogometni savez. Hajduk u 20 sati u Kopenhagenu igra protiv Brondbyja, a tu utakmicu moći ćemo gledati u prijenosu na HTV 2.

Dinamo svoju europsku avanturu započinje u 20.45 protiv norveškog Odda, a prvi europski susret Modrih bit će u prijenosu na prvom programu HTV-a.

Nije nemoguće da vaterpolisti u četvrtak u 22 sata mogli igrati polufinale SP-a, ako prođu Italiju. Ta će utakmica biti na HTV 4.

Pročitajte više