Superzvijezda OnlyFansa vraća se borbama nakon tri godine

Foto: Profimedia

NEKAD velika borilačka zvijezda Paige VanZant, koja se posljednjih godina posvetila prodavanju eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu, najavila je povratak borbama u ožujku, četiri godine nakon rastanka s UFC-om, a tri otkako je imala posljednji meč.

Iako nije precizirala protiv koga ni u kojoj borilačkoj disciplini, VanZant je u podcastu The Kickass Love Story, koji vodi sa svojim suprugom, otkrila da je prihvatila borbu 23. ožujka, što joj je posebno drago jer je "stigne odraditi prije 30. rođendana", koji je tri dana kasnije. Detalje nije objavila jer još nije potpisala ugovor.

VanZant je bila velik UFC-ov projekt, ali u devet mečeva u najpoznatijoj svjetskoj MMA organizaciji ostvarila je ne osobito impresivan omjer 5-4, pobjeđujući redom nedorasle protivnice i gubeći od ozbiljnih. S UFC-om se rastala 2021. nakon poraza od Amande Ribas.

Nakon toga odradila je dva meča bez rukavica u BKFC-u i izgubila oba, a pokušala se baviti i hrvanjem, ali svega se ostavila nakon što je odlučila otvoriti profil na OnlyFansu, gdje je dosegnula zvjezdani status, kudikamo veći nego kao sportašica, te "u prva 24 sata zaradila više nego u cijeloj borilačkoj karijeri".

Pročitajte više