Svađa bivšeg i sadašnjeg izbornika

AKTUALNI hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar kazao je kako mu nije jasno zašto umjesto angažmana u Dinamu bivši izbornik Otto Barić ne uživa u blagodatima mirovine, a bivši izbornik mu nije ostao dužan, javljaju Sportske novosti.

"Ne razumijem zašto je Barić angažiran za sportskog direktora; točnije pitam se što to njemu treba, zar čovjek nije u osmom desetljeću?" – zapitao se izbornik na konferenciji za novinare.

"Umjesto da šeće i uživa u mirovini, Otto je namještenik kod čovjeka koji ga je, kao član Izvršnog odbora HNS-a, htio smijeniti onu večer kad je Hrvatska u Ljubljani osigurala nastup na EP-u." – dodao je Kranjčar, koji je inače dosad biranim riječima govorio o svom prethodnik.

Bivši izbornik bio je u šoku kad je čuo što je Cico Kranjčar rekao o njemu.

"Doista ne mogu vjerovati da postoje ljudi kojima nije dovoljan njihov život, pa stalno pokušavaju živjeti i tuđi. Ovo je smiješno, ja o Kranjčaru niti ne razmišljam, a on o meni razmišlja i dan i noć." – komentirao je Barić izjave svog nasljednika.

Novi sportski direktor Dinama dodao je kako bi Kranjčaru bilo bolje da razmišlja o utakmici Hrvatska – Bugarska nego o svom prethodniku.

"Nisam htio kazati ni slovo o toj utakmici, iako bi se o njoj moglo reći dosta toga." – kazao je Barić, preporučivši Kranjčaru da razmišlja o svom radu, a ne tuđem.

Pročitajte više