Sve je spremno za veličanstveno finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Foto: Press

SuperSport i HNS pobrinuli su se da ovogodišnje SuperFinale bude nezaboravno!

Dalmatinski derbi Hajduka i Šibenika koji će se odigrati danas na Rujevici sigurno će obilježiti fantastična atmosfera i navijački dekor, a nogometašima oba kluba preostaje da prikažu igru na istoj razini. 

Raspodjela ulaznica

Na sastanku predstavnika klubova finalista, organizatora utakmice SuperSporta i HNS-a te HNK Rijeke kao domaćina finala, predstavljena je raspodjela sektora predviđenih za navijače Hajduka i Šibenika. Svaki klub dobio je 30.5% kapaciteta stadiona.

Za Torcidu su predviđena četiri sektora istočne tribine, a Funcuti će biti smješteni na sjevernoj tribini. Oba kluba imat će dostupan i jedan sektor zapadne tribine.

Ulaznice za navijačke sektore prodavat će se direktno preko klubova, a prodaja i distribucija preostalih ulaznica ide putem Hrvatskog nogometnog saveza.

Finale za pamćenje

Hajduk i Šibenik već su igrali u finalu domaćeg nogometnog Kupa, a to se dogodilo u sezoni 2009./2010. kad su kao pobjednici izašli Splićani.

Osvajanje titule pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i jednima i drugima donosi svojevrsni spas aktualne sezone. Bilima bi ovo bio 8. naslov pobjednika kupa, a Šibenčanima najveći uspjeh u povijesti kluba.

Raspoloženje u oba tabora je pozitivno te i jedni i drugi najavljuju pobjedu i podizanje Rabuzinova sunca. Prema svim pokazateljima pred nama je vrhunsko SuperFinale, a jedno je sigurno - Dalmacija će ponovo imati osvajača SHNK-a!

Prijenos finala na kanalima SuperSporta

SuperSport kao organizator te naslovni sponzor natjecanja omogućio je svojim igračima gledanje prijenosa SuperFinala preko Sporti aplikacije. 

Pročitajte više