"Sve smo skeptičniji prema Rodalleginu potpisu"

SLIČNO kao što se i očekivalo, Uprava Dinama u utorak nije imala previše razloga za zadovoljstvo. Na veliku žalost klupskih čelnika Hugo Rodallega je zasad odbio potpisati ugovor, iako su Dinamovci, prema najnovijim informacijama poduzeli apsolutno sve što je u njihovoj moći kako bi omogućili dolazak kolumbijske zvijezde na Maksimir.

"Poduzeli smo sve što smo mogli, komunicirali smo s Rodalleginim klubom, obavili svu potrebnu službenu korispodenciju, sa našim sportskim direktorom Cvetkovićem za Kolumbiju je otišla i prevoditeljica. Sve je bilo u redu dok se igrač nije pojavio na sastanku, kada je pružio svojevrstan otpor potpisivanju ugovora. Izgleda kako je ostao zatečen ili ga vodstvo njegovog kluba nije obavijestilo o određenim koracima." - za Index je izjavio član Uprave Siniša Jagodić.

"Moram kazati kako smo sve više skeptični što se tiče Rodalleginog dolaska u Zagreb, dalje od koraka koje smo poduzeli nismo u mogućnosti ići." - dodao je Jagodić.

Podsjetimo, Zvjezdan Cvetković u ponedjeljak je razgovarao s Rodallegom i nije bio zadovoljan načinom na koji se Kolumbijac ponio prema njemu. Na prvi sastanak Rodallega nije niti došao.

"Cvetković nam zbog vremenske razlike još uvijek nije javio ishod zadnjeg sastanka, no, kao što sam rekao, sve smo više skeptici u vezi s Rodalleginim potpisom. Ne isključujem mogućnost da Rodallega potpiše iza Božića i Nove Godine, ali o tom, po tom." - zaključio je Jagodić.

Pročitajte više