Sve sredio s Realom? Ribery do kraja sezone ne želi o novom ugovoru u Bayernu

DALJE je jako upitno hoće li na kraju aktualne sezone francuski nogometaš Franck Ribery produljiti ugovor koji ga s minhenskim Bayernom veže do lipnja 2011. godine.

Već dvije sezone se priča o mogućem odlasku odličnog 26-godišnjeg Francuza. Prva opcija je uvijek bio madridski Real, no puno puta se spominjao i Chelsea, kao i niz talijanskih klubova.

Ribery je, pak, nerijetko u Bayernu bio povezivan sa svađama, pogotovo s trenerom Louisom van Gaalom, s kojim je na početku veza pucala gotovo svakodnevno. Sada je Francuz nešto sretniji u bavarskoj prijestolnici, ali to nikako ne mora značiti da čelnici i navijači ovog kluba mogu biti mirni po njegovom pitanju. Dapače.

"Razgovarao sam s njim prošle subote i htio da obavimo nešto dulji sastanak na temu njegovog produljenja. Odbio me", rekao je bivši nogometaš Christian Nerlinger, a danas sportski direktor u Bayernu.

"Rekao je da ga u ovom trenutku to ne zanima. Da želi biti isključivo koncentriran na događaje na travnjaku i rezultate Bayerna. Moram to poštivati i drago nam je da je tako, ali bi bili još sretniji kada bi odlučio ostati s nama i dalje", zaključio je Nerlinger.

Pročitajte više