SVE ZA KALINIĆA Evo koga Milan nudi Fiorentini za Hrvata

Foto: Getty Images / Guliver Image

IAKO je doveo sjajnog Portugalca Andre Silvu, Milan ne odustaje od još jednog napadača. Rossoneri love Andreu Belottija iz Torina, a prate i situaciju oko Pierre-Emericka Aubameyanga, koji gotovo sigurno napušta Borussiju Dortmund. 

Međutim, velikan sa San Sira ima i plan B, a to je Nikola Kalinić. Talijanski mediji tvrde da bivši napadač Hajduka želi zaigrati za Milan, ali je Fiorentina ta koja traži previše novca. Klub iz Lombardije nudi maksimalno 20 milijuna eura, ali Viola traži najmanje 30. 

No, sada se Milan odlučio za drukčiju strategiju bez ponuđenih milijuna. Jednostavno, klubu iz Firence ponuđena je zamjenu po kojoj bi 29-godišnji Kalinić stigao u Milanello, a na Artemio Franchi otišao 30-godišnji Carlos Bacca.

Kolumbijac će definitivno napustiti Milan, pa ga talijanski velikan želi iskoristiti u cijeloj priči, ali je Fiorentina ta koja mora odlučiti želi li takav scenarij. 

Kalinić je u završenoj sezoni zabio ukupno 20 golova, uz četiri asistencije u 42 utakmice, dok je Bacca u 34 susreta postigao 14 pogodaka i upisao pet asistencija.

Pročitajte više