Svjetski prvak pojavio se na svadbi u Londonu: "Sjajan igrač i još veći čovjek"

Foto: Screenshot

NIJE tajna da je N'Golo Kante jedan od najomiljenijih igrača u svijetu nogometa. Uvijek nasmijan, skroman i stidljiv, svjetski prvak ne pati od pozornosti i svega onoga što jedan nogometaš danas mora predstavljati na društvenim mrežama da bi bio uspješan. Naprotiv.

>>> Tragedija je ovog Francuza motivirala da postane svjetski prvak

>>> Kante je nogometaš kojem se treba diviti: Nevjerojatno je ono što je napravio

>>> Kante vozi "kantu" i zbog toga ga navijači obožavaju

>>> I ovo je moguće: Chelseajeva zvijezda odbila utajiti porez

Koliko je Kante poseban, a zapravo samo prirodan, svjedoči i priča s jednog londonskog vjenčanja. Frank Khalid, biznismen i navijač Chelseaja u kojem Francuz igra, udavao je kćer Hennu te pozvao veznjaka na svadbu, a igrač Bluesa odgovorio mu je da ne može doći zbog obveza u reprezentaciji. Međutim...

"Otkako je prvi put došao u moj restoran u zapadnom Londonu, N'Golo i ja postali smo veliki prijatelji. Kad sam prošle godine morao na operaciju srca, on je bio jedan od prvih koji me posjetio u bolnici. I zvao sam ga na svadbu svoje kćeri, ali je najprije morao odbiti uz žaljenje što mora igrati za reprezentaciju. No potom mu se dogodila ozljeda gležnja protiv Norwicha te se iznenađujuće pojavio. Malo je reći da su svi na svadbi bili oduševljeni", ispričao je Khalid engleskim medijima. 

Kante se cijele večeri družio s uzvanicima, potpisivao autograme i uz uvijek prisutan osmijeh, fotografirao se s njima. Na kraju je s pozornice poželio sreću mladencima i izazvao dodatno oduševljenje u dvorani. 

"Učinio je Hennino vjenčanje posebnim. Volim ga kao sjajnog nogometaša, ali još više kao osobu koja uvijek stavlja druge ispred sebe", zaključio je gospodin Khalid i najbolje opisao tko je doista N'Golo.

Sjajan nogometaš i čovjek velikog srca.

Pročitajte više