Svjetsko prvenstvo mogli bismo besplatno zaigrati u FIFA-i 18

Screenshot: YouTube
 
FIFA igre pokušavaju vjerno pratiti zbivanja na travnjacima diljem svijeta, a idu i toliko daleko da redovno igračima mijenjaju frizure u igri. Kako se ove godine održava Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, sigurno će EA Sports i u svojoj posljednjoj FIFA-i to na neki način obilježiti. Moguće je da nam stiže novi besplatni mod.
 
U svibnju 2014. EA je izbacio posebni Ultimate Team: World Cup mod ususret Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Nova opcija je u igru došla kao besplatna zakrpa, što su igrači jedva dočekali s obzirom na to koliko se EA oslanja na mikrotransakcije u igri.
 
Ultimate Team: World Cup uključivao je 32 reprezentacije, kao i službenu loptu te stadion. Sve je bilo u bojama Svjetskog prvenstva, igrači su dobili novi izgled, a neki i poboljšane ocjene. Naravno, za sve one dubljeg džepa EA je pripremio i različite akcije za paketiće. Međutim, najbolja stavka od svih je bila mogućnost da odigrate čitavo prvenstvo, od grupa do finala, na kauču s prijateljima ili online. Nadamo se da će EA nešto slično prirediti i ove godine.
 
Screenshot: FIFA 14
 
Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji počinje 14. lipnja i trajat će sve do 15. srpnja. Podsjetimo, naša reprezentacija nalazi se u skupini D s Argentinom, Islandom i Nigerijom. Svaki rezultat osim prolaska u skupine bio bi razočarenje za posljednju priliku generacije koja ima potencijala za otići daleko.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više