Svjetsko prvenstvo stiže u FIFA-u 18, a s njim i hrvatska reprezentacija

Screenshot: FIFA 18/EA Sports

EA Sports je konačno potvrdio ono o čemu se špekuliralo posljednjih mjeseci. Licencirano Svjetsko prvenstvo u najpopularniju nogometnu igru stiže u obliku besplatnog DLC-a 2018 FIFA World Cup Russia koji će biti dostupan za preuzimanje od 29. svibnja. Nažalost, mod neće stići na stariju generaciju konzola PlayStation 3 i Xbox 360. 
 
EA Sports se potrudio proslaviti Svjetsko prvenstvo kako treba i DLC donosi brojne novitete. Uključivat će i novi mod 2018 FIFA World Cup Russia u kojem će igrači dobiti priliku odigrati čitavo prvenstvo od grupne faze do finala, a uključene su sve 32 reprezentacije i svi igrači koje ćemo gledati na SP-u u Rusiji, uključujući Hrvatsku i Srbiju.
 
Igrači će moći napraviti i vlastito Svjetsko prvenstvo te sami birati koje momčadi će na njemu sudjelovati, čemu će se posebno obradovati igrači iz SAD-a, Italije i Nizozemske, čije su reprezentacije propustile priliku za otići na prvenstvo. U FIFA World Cup Ultimate Team igrači će se moći natjecati s momčadima sastavljenima od najboljih igrača iz 32 reprezentacije koje su se kvalificirale na SP, a sigurni smo da će se među najpopularnijima naći i poneki Hrvat. Igrači će moći birati i između novih ikona koje su obilježile ovo natjecanje kroz povijest.
 
Screenshot: FIFA 18/EA Sports
 
Kako bi ugođaj u igri bio potpun, uvršteno je svih 12 stadiona na kojima će se odigravati utakmice Svjetskog prvenstva. Nacionalna obilježja reprezentacija također će biti dodana u igru kao i detaljna publika koja će se pobrinuti za atmosferu. EA Sports je pripremio i posebne scene koje će se odvijati nakon završetka meča u igri koje bi dodatno trebale igračima dočarati SP. Detaljne informacije o svim detaljima možete pronaći na službenim stranicama EA Sportsa.
 
Naravno, pripremili su i video kako bi nas dodatno nabrijali.
 

 
Do Svjetskog prvenstva u Rusiji dijeli nas nešto više od mjesec dana, a dva tjedna prije službenog početka moći ćemo ga zaigrati u FIFA-i 18 te tako barem malo skratiti čekanje do prave stvari. 

Pročitajte više