Svlačionica Chelsea je "mišja rupa"

ŠPANJOLSKI dnevni list Marca objavio je članak u kojem gostujuću svlačionicu na Stamford Bridgeu opisuje kao "mišju rupu". Marca također tvrdi kako je gostujuća svlačionica tako napravljena po naredbi Josea Mourinha, kako bi njegova momčad imala dodatnu prednost nad protivnikom.

Razlika između svlačionice gostujuće i domaće momčadi navodno je ogromna; svlačionica za goste je užasno sitna, a opremljena je sa samo tri tuša. Navodno čak i trećeligaške momčadi u Engleskoj ligi imaju bolje svlačionice od one koju Chelsea čuva za gostujuće ekipe.

Svlačionica domaće ekipe je, s druge strane, tri puta veća, ima desetak tuševa i brojne druge dodatke među kojima i mali šank.

"Takvo je ponašanje potpuno neprihvatljivo od jednog multimilijunaškog kluba kao što je Chelsea", piše Marca, dnevni list iz Valencije, čija se nogometna momčad s Chelseajem susreće u Ligi prvaka.

Igrači Valencije doputovali su u London, ali za sad još nema nikakvih službenih reakcija od igrača ili trenera na tvrdnje koje su se pojavile u Marci, no "paljba" će vjerojatno početi kad momčad Valencije izađe pred predstavnike medija.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više