Tadić: Presretan sam jer je Bayer Osijeku dao ponudu koja se ne odbija

MLADI napadač Osijeka, Josip Tadić, koji je ove godine sjajnom igrom oduševljavao "Kohortu" ali i navijače mlade hrvatske reprezentacije, ipak će završiti u velikom Bayeru iz Leverkusena, unatoč činjenici da su Osječani dugo vremena od Nijemaca pokušavali izvući što više novca, pa je transfer u jednom trenutku bio doveden pod znak pitanja.

Kako piše Jutarnji list, od 1. srpnja Tadić će i službeno postati igrač Bayera, u kojem igra i hrvatski A reprezentativac Marko Babić. Tako su Bayer i Osijek ipak uspjeli doći do dogovora o transferu, iako je prije nekoliko dana objavljeno da je Osijek odbio "podebljanu" Bayerovu ponudu od 270,000 eura, te traži veću svotu.

Iako nije poznato koliko je Osijek u konačnici zaradio na Tadićevom transferu, poznato je da je mladi napadač oduševljen odlaskom u jedan od najboljih klubova jake Bundeslige.

"Nije mi trebalo puno za odluku o odlasku u Leverkusen. Osijek je oklijevao, a ponuda Bayera bila je takva da se ne može odbiti. Tamo puno polažu na mlade igrače, koje će kasnije skupo prodati." - kazao je Tadić.

"Razgovarao sam s pomoćnim trenerom, te glavnim menadžerom Bayera Rudijem Voellerom, dali su mi garancije za mogućnost daljnjeg razvoja u njihovoj sredini. Tek nakon što se saznalo za ponudu javili su se Dinamo i Hajduk, ali bilo je prekasno. Bio mi je san zaigrati u nekoj od velikih liga, nadam se da će mi se i ostvariti." - dodao je mladi hrvatski reprezentativac i novi napadač Bayera.

Tadić je kazao kako mu je Bayerov veznjak i hrvatski reprezentativac Marko Babić dao nekoliko važnih savjeta, te dodao kako će prva dva mjeseca u Leverkusenu uz njega biti i otac.

Pročitajte više