Tajanstveni Mourinho: Ne mogu demantirati dolazak Pogbe

Foto: Hina
 

JOSE MOURINHO pojavio se jutros pred novinarima uoči prve utakmice Manchester Uniteda na pripremnoj turneji u Kini gdje igraju protiv Borussije Dortmund u petak.

Mourinho nije mogao izbjeći pitanja novinara o prijelaznom roku, a posebno senzacionalnom transferu kojeg najavljuju svjetski mediji. Mladi francuski veznjak Paul Pogba je navodno blizu prelaska u London iz Juventusa za više od 100 milijuna eura.

"Ne mogu to potvrditi niti demantirati. Ne mogu vam reći", rekao je Mourinho ostavivši tako previše prostora za dodatne spekulacije.

"Mislim da nije korektno govoriti o igračima drugih klubova. Moji direktori su napravili sjajan posao ostvarivši 75% mojih želja. Dao sam im nekoliko opcija. Moramo riješiti i onih 25% do kraja kolovoza", dodao je Portugalac koji je ovog ljeta preuzeo Manchester United i krenuo u veliku rekonstrukciju kako bi "Crvene vragove" vratio u vrh engleskog i europskog nogometa.

"Imamo sjajne uvjete za sjajan prijelazni rok. Mirni smo. Imamo tri opcije koje odgovaraju profilu koji nam treba i siguran sam da će mi dovesti takvog igrača".

Pročitajte više